Trött tjej här ikväll, så blir detta rörigt så vet ni varför. 
Vaknade tidigt imorse, eller snarare inatt för det var fortfarande mörkt ute och behövde gå upp och kissa. Så märkligt, kan räkna gångerna det har hänt här på min ena hand. Gick upp på toa och gick tillbaka till sängen och somnade om. Men sen vaknade jag halv sju, och det var fullkomligt omöjligt för mig att somna om. Så där låg jag och snurrade fram tills nio då jag hörde Kyra skrika att hon försovit sig och att Odie behöve gå ut från badrummet för Kyras lektion hade redan börjat så det var bråttom. Härlig start. Så jag låg och surfade lite på telefonen och hörde ett himla konstigt ljud utifrån, det var vår härliga trädgårdsmästare (som jag inte tror har alla hästar hemma riktigt...) som stod och vrålsjöng samtidigt som han rensade rabatterna vid huset bredvid. Svårt att inte dra på mungiporna då. Himla rolig prick det där. 
Gick upp ovanligt tidigt och gjorde mig i ordning och åt frukost, så jag fick sitta ute i solen och njuta en halvtimme nästan innan lektionen började. Min allra sista lektion på Cal State Fullerton. Märkligt. Vart har terminen tagit vägen egentligen? 11 dagar tills jag sitter på planet hem.. 
Efter lektionen gick jag hem, drog på mig bikinin och smörjde in med solskyddsfaktor, för därefter bar det av till poolen för att förena nytta med nöje! Plugg vid poolen, en helt vanlig torsdag i Kalifornien. Ja tack! 
Satt väl där och njöt, doppade mig ett par gånger och pluggade. Underbara liv. Men livet var lite för bra, för tydligen hade min handduk hamnat emot skrivhäftet och nu ser mina tenta-anteckningar ut så här:

Kul! För det där tog inte alls åtta timmar att svara på från början (ja, det var ju mer än bara den här sidan). 10 sidor inför tentan på måndag är förstörda, så eftermiddagen har jag tillbringat med att börja renskriva. Försöker tänka positivt att det ju faktiskt är ett väldigt bra sätt att repetera - att skriva allt på nytt. 
Nu ikväll har jag varit med Marissa på biblioteket och pluggat Amerikansk historia i över tre timmar. Kom nyss hem (kvart i tolv ungefär) och nu är jag ordentligt trött. Hann dock bara besvara ungefär hälften av alla frågor vi hade tänkt, men det är ju åtminstone bättre än inget. Tyvärr så har vi inte tid att plugga mer ihop, så jag får försöka klara de sista själv. Förhoppningsvis kan vi köra en liten genomgång på tisdag ihop inför tentan på onsdag. Vi får se. Men skönt att ha lite överstökat i alla fall. 
Nä, nu ska jag sova. Imorgon är det full fart med pluggandet igen. Vill bara att det ska bli torsdag nästa vecka, men alla tentor överstökade!

Kommentera

Publiceras ej