Idag var det dags att lämna Sin City, så det blev tidig uppstigning för att packa ihop och checka ut. Så himla skönt väder idag, så jag hade bara lust att ligga vid poolen och sola, inte sitta i en bil 4 timmar. Gick ut med väskorna till bilen, och gick sen ut på the strip för frukost. Blev faktiskt hamburgare på Shake Shack bara för att det inte finns på så många ställen (typ ingenstans i USA mer än i New York). När jag satt ute och väntade på Niclas som var inne och beställde hamburgare kom det fram en full och drogpåverkad man till mig och tiggde pengar/stötte på mig. Blev så himla obekväm och ignorerade honom med att titta ner i telefonen. Men han gav sig inte, så en av männen vid bordet bredvid körde bort honom med att säga att han skulle låta hans flickvän vara ifred, alltså jag. Han sa att vi var tillsammans bara för att få bort honom. Blev så himla tacksam och glad att det finns så snälla människor som vill hjälpa totalt främmande människor. 
Efter en sväng in i Coca Cola affären gick vi tillbaka till bilen och körde mot en outlet. 
Luxor, hotellet vi bodde på. Inte varje dag man bor i en pyramid!
Köpte tre skjortor till Niclas på Hilfiger som födelsedagspresent, och en tröja till mig som jag hade tittat på i Pleasanton. Så det var lyckad shopping! Visar en annan dag!
Fyra timmar i bil ungefär tog det att komma hem. Åkte hem och lämnade väskorna innan vi åkte till Target för att köpa frukost till imorgon, och därefter hämtade vi pizza på Pieology. Körde nedcabbat en sväng, så härligt!
Nu sitter vi hemma, har precis spelat en omgång Rummi och druckit Rosé. Ska gå och lägga oss alldeles strax för vi måste upp innan sju imorgon och flytta bilen. Planerar att lämna campus åtta och lämna tillbaka bilen, därefter blir det DISNEYLAND hela dagen!