Då var februari förbi och vi går in i mars. Känns väldigt märkligt faktiskt. Tiden går väldigt fort här borta, och jag är nu mitt uppe i nedräkningen inför att familjen kommer hit! 9 dagar, längtar så efter dom!
I alla fall, måndag idag. Som ni vet vid det här laget är jag inte mycket för måndagar här. Har så långa skoldagar då. Men idag har varit en ovanligt bra måndag, sista lektionen som är nästan tre timmar var inställd, så istället gick jag hem och pusslade haha. MÅSTE plugga, men av någon anledning är jag sjukt omotiverad nu så går inte få något gjort. De sidorna jag skulle läsa igår blev inte gjorda. Har tio kvar ungefär, så ska ge det ett nytt försök alldeles strax. Väntar på att mamma ska svara på sms också så jag kan boka flygbiljetten från Oakland till Santa Ana när de är här. Osäker på datumet, så vill dubbelkolla med henne först. 
Imorgon väntar tentaplugg hela eftermiddagen, första salstentan på onsdag och jag är lite nervös faktiskt. "Bara" kryssfrågor så går ju alltid chansa, men ändå. Ska försöka plugga så mycket jag orkar och hinner imorgon, så har jag gjort vad jag kan inför tentan åtminstone. 
Nä, nu blir det upplysningsfilosofer i tio sidor innan jag drar ett avsnitt Greys Anatomy innan det är dags att sova.