Det känns så overkligt att allt börjar bli färdigt inför min termin i USA. Jag kom in på skolan för ett bra tag sen, och boendet blev också klart för några veckor sen. Men det är först nu det verkligen går upp för mig att jag till våren kommer att befinna mig i USA i fyra månader, utan vare sig familj, vänner eller mitt livs kärlek. Det är lite skräckblandad förtjusning faktiskt. Samtidigt som jag känner att det är just detta jag behöver för att utvecklas till nästa nivå. Jag vet att jag kommer ha the time of my life när jag väl är där. 
Åter till det som är färdigt: i måndags var jag på amerikanska ambassaden för min visumintervju. Det var en väldigt annorlunda upplevelse måste jag säga! Jag hade tid klockan tio och tyckte jag var i relativt god tid när jag kom dit vid 9.40. Jag trodde i princip att det bara var att gå fram till en reception och registrera mig och sen sätta mig ner och vänta. Istället fick jag ställa mig i en lång kö utomhus. Där fick jag sedan stå i över en timme i väntan på säkerhetskontrollen då de bara tog in en åt gången. När man kom fram fick man lägga sitt pass mot fönstret så att de kunde se att jag hade en bokad tid. Sedan fick jag ställa mig bakom ett gult streck, ta av mig jackan och visa undersidan av skorna innan jag blev insläppt. Därinne var det som en flygplatskontroll ungefär och de beslagtog även min mobiltelefon. Kvart i elva var jag äntligen inne i ambassaden och började få upp värmen lite. Men väntan blev seg då det enda som fanns att göra var att titta på BBC som sände om händelserna i Paris. Klockan tolv höll vi alla en tyst minut för offren. Sen äntligen, klockan 12.15 blev jag uppropad för min intervju. Då var jag ganska stressad eftersom mitt tåg skulle gå från stationen 13.21. Hela intervjun tog ungefär 3 minuter och det enda han frågade var vad jag skulle göra i USA och hur jag skulle finansiera mina studier. Sen sa han det jag väntat på att höra "Your visa has been approved". Vilken lättnad! Blev en viss stress upp till stationen, men jag hann med tåget åtminstone!
Så det enda som är kvar nu är CSN, och de väntar på kompletterande uppgifter från skolan. Sen är det bara att boka flygbiljetterna och åka!
Räknar ner dagarna tills jag möter sommaren igen!