Så igår skrev jag att vi skulle ut på utflykt idag. Men av olika anledningar blev det inte så. Istället tillbringade jag förmiddagen åt att prata med min syster, världens bästa Cindy och mina föräldrar. Mys. Mötte upp min danska kompis Mille vid två ungefär för lunch innan dagens basketmatch. Halv fyra mötte vi upp hennes franska kompis Elise och en tysk kille som heter Mark tror jag. Väldigt trevliga måste jag säga! 
Dagens match var ett stort spektakel jämfört med förra veckan. Det var bara att följa ljuden av allt ståhej för att komma till arenan. Utanför hade de satt upp en massa tält med olika tävlingar och saker att köpa. Det var olika hjul att snurra på och tävlingar att fylla i. Bland annat tävlade vi om två biljetter till Disneyland, men vet inte ännu om vi vunnit. Troligtvis inte, men kul ändå. 
Eftersom det var en stor match så var vi på plats utanför arenan redan halv fyra trots att matchen började först sju. Och halv sex gick vi in och satte oss för att över huvudtaget få platser på elevernas läktare. 
 
En del av tälten utanför arenan. Notera hoppborgen på översta bilden. Ska tilläggas att detta "bara" var en skolmatch. Om en än ganska viktig sådan då den kallas 2016 Homecoming Game. 
 
Kunde inte låta bli att köpa ytterligare en tjocktröja med skolans namn, det var rea idag så den kostade bara 15 dollar så det tyckte jag var okej ;)
Tror inte jag har visat tröjan jag köpte i måndags! Den är så himla mysig, älskar att dra på den på kvällarna när jag fryser lite. CSUF står för California State University Fullerton. Tyckte den var passande att bära idag när det var gameday och allt!
 
Jag vann även ett presentkort på 25dollar på BedBath&Beyond. Så nu måste jag bara hitta var affären ligger. 
 
De delade också ut detta!
 
Alla spelare och cheerleaders uppställda för att sjunga nationalsången innan matchen. Vårt lag är där bak med vita shorts. Vi mötte ett annat skollag som heter Riverside och där en svensk kille spelar. 
 
Vårt danslag som tydligen blev National Champions för ett par veckor sedan för 15e gången! Grymt duktiga! 
 
Hittade det här klippet på youtube, det är vårt danslag!
 
Tyvärr förlorade vi med 81-71. Så det var synd. Det såg riktigt bra ut i början men sen gick det bara utför. Men denna matchen var mycket roligare än den förra veckan. Blev mycket mer engagerad eftersom det var mer publik och mer ståhej. 
 
Jag lyckades dessutom fånga en T-shirt de kastade ut! Den är alldeles för stor, men ändå kul. Kan ju ha den att sova i eller nåt. 
 
Nu sitter jag i sängen med min chipspåse och en marabou. Första svenska godiset jag öppnar. Försöker snåla på det. Men idag kände jag att jag var tillräckligt sugen på det. Riktigt trött efter att ha gått runt först på området ett par timmar och sen suttit på basket i flera timmar. Totalt sex timmar tog allt. Sjukt egentligen. Men det var riktigt kul! Gillar när folk är engagerade och hejar ordentligt. Jag som egentligen är helt ointresserad av sport drogs också med och satt och skrek. Ny upplevelse för mig, men jag gillade det! 
Nu blir det nog ett avsnitt Grey's Anatomy innan det är dags att sova. Imorgon blir det plugg hela dagen eftersom det ska regna. Perfekt pluggväder om ni frågar mig!